За день енергетики повернули світло майже третині знеструмлених через негоду споживачів

За день енергетики повернули світло майже третині знеструмлених через негоду споживачів

За день енергетики повернули світло майже третині знеструмлених через негоду споживачів, це понад 223 тисяч споживачів у трьох областях. Про це повідомили у ДТЕК.

Зазначили, що в Одеській області повернули світло для 169 тисяч родин в 294 населених пунктах. Відремонтували 206 ліній та заживили 3003 підстанції.

На Київщині завершили відновлювальні роботи в мережах 10кВ, заживили 1420 трансформаторних підстанцій. В Донецькій заживили 51 трансформаторну підстанцію.

За даними "Укренерго", на ранок понеділка загалом через негоду було знеструмлено 2 046 населених пунктів у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях.

Нагадаємо, українські енергетики продовжують відновлювальні роботи у південних регіонах, де негода залишила без світла безліч користувачів. Зокрема, фахівцям вдалося відновити роботу однієї з високовольтних ліній на Одещині. Про це провідомили у НЕК "Укренерго".

Водночас в компанії наголосили, що через шторм, який триває і досі,  ремонтним бригадам не вдається пришвидшити роботи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч проти середи, 29 листопада, Україну накриє новий циклон, який принесе сніг та дощі. Однак негода не буде настільки складною, як це було у неділю та понеділок.

Головне