За час повномасштабного вторгнення у Києві пролунало понад 1200 сигналів повітряної тривоги, - КМВА

За час повномасштабного вторгнення у Києві пролунало понад 1200 сигналів повітряної тривоги, - КМВА

Київ зазнав понад 1200 повітряних тривог з початку широкомасштабного вторгнення росії, і їхня частота зростає, повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Сергій Попко, очільник КМВА, зазначив: "Звертаю вашу увагу на збільшення кількості повітряних тривог останнім часом. Вчора було зафіксовано 4 тривоги протягом доби".

За більш ніж 900 днів від початку повномасштабного вторгнення, у столиці України пролунало понад 1200 сигналів повітряної тривоги.

Попко наголосив на важливості постійної пильності: "Не втрачайте пильності через тривоги, коли ворожі дрони та ракети не з'являються безпосередньо над містом, що може призвести до розслаблення. Завжди сприймайте сирени як серйозне попередження про загрозу життю!"

Він закликав киян не ігнорувати сигнали тривоги та дотримуватися правил безпеки, незважаючи на можливу відсутність видимої загрози над містом.

"Зверну вашу увагу що останнім часом почастішали повітряні тривоги. Напередодні їх було 4 за день", - написав начальник КМВА Сергій Попко. 

Нагадаємо, війська рф вкотре намагалися завдати повітряного удару по Києву, запускаючи по столиці ударні безпілотники типу Shahed. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в тимчасово окупованому Криму ніч на 16 серпня пролунали потужні вибухи. Про це помідомили росЗМI.

Головне