За атакою на авіаційний центр у Воронезькій області стоїть ГУР

За атакою на авіаційний центр у Воронезькій області стоїть ГУР

Атаку дронів на Борисоглібський навчальний авіаційний центр у Воронезькій області росії організувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Про це повідомив представник розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Представник розвідки Міноборони Андрій Юсов зазначив, що жодних деталей інциденту розкриватися не буде, але факт підтверджено.

"Авіаційний завод. Це те, що можемо констатувати з різних джерел. Був гуркіт, також можемо підтвердити. Деталей розкривати не будемо, але за попередньою інформацією уражені основні виробничі потужності підприємства", – повідомив він в ефірі "Радіо Свобода".

Нагадаємо, в окупованому Севастополі та Воронезькій області рф цієї ночі було гучно. Про це повідомили російські ЗМІ.

На ранок у росЗМІ зʼявилася інформація, що два безпілотники атакували Борисоглєбський навчальний авіацентр підготовки льотного складу під Воронежем. Там пошкоджено фасад будівлі та вікна.

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок російського удару по багатоквартирному будинку в Полтавській області ввечері 8 квітня загинула одна людина, ще 12 осіб постраждали. Про це повідомив голова МВС України Ігор Клименко.

Головне