За $2,2 млрд можна купити лише 200 ракет, – військовий оглядач Defence Express

За $2,2 млрд можна купити лише 200 ракет, – військовий оглядач Defence Express

Бюджет у 2,2 мільярди доларів дозволяє придбати лише близько 200 ракет. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив військовий оглядач Defence Express.

Як можемо зрозуміти за даними з відкритих джерел, там знову вийшла складна схема, навколо якої трампісти і демократи будуть "ламати щити" куди пішли гроші.

"Ми можемо пригадати заяву Білого Дому, що у них пріоритет на наступні 16 місяців постачати нам ракети, які були заброньовані під експортні контракти, а потім вже давати своїм замовникам", – пояснює він.

За словами Івана Киричевського, ракету до Patriot виготовляють протягом 2-2,5 років, а за останні 1,5 роки Україні надали орієнтовно 450 таких ракет.

Нагадаємо, з 9 по 24 липня в усіх областях України змінять графіки відключень світла — у кожному регіоні в один з днів протягом цих двох тижнів не буде обмежень. Про це повідомило "Укренерго".

Поза цим днем, відключення електроенергії відбуватимуться відповідно до розкладів, оприлюднених обленерго кожного регіону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації знайшла спосіб доставляти крилаті ракети для ударів по Україні на підводних човнах.

Про це розповів капітан 3 рангу, речник ВМС ЗС України Дмитро Плетенчук в ефірі "Ми-Україна".

Головне