З початку місяця понад 2,2 тисячі родин отримали кошти на відновлення житла за проєктом HOME

З початку місяця понад 2,2 тисячі родин отримали кошти на відновлення житла за проєктом HOME

Завдяки проєкту HOME у вересні понад 2200 українських сімей отримали фінансову допомогу на відновлення житла, пошкодженого внаслідок російської агресії. Про це повідомив урядовий портал.

Під час зустрічі з керівником Банку розвитку Ради Європи (БРРЄ) Карло Монтічеллі, прем'єр-міністр Денис Шмигаль висловив подяку за підписання угод на суму 200 млн євро в рамках проєктів HOME та Heal Ukraine на Конференції з питань відновлення в Берліні.

Ці кошти спрямовуватимуться на забезпечення житлом постраждалих від війни та відновлення медичної системи країни.

Прем'єр-міністр також наголосив на пріоритетності розмінування, відновлення енергетики та критичної інфраструктури для українського уряду. Крім того, Україна прагне розширити співпрацю з БРРЄ у напрямках підтримки громад та малого й середнього бізнесу.

"Ці кошти будуть спрямовані на забезпечення житлом людей, які лишилися без даху над головою внаслідок російської агресії, а також на відновлення медичної системи", — зазначив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк описав план перемоги, який президент Володимир Зеленський представить своєму колезі у США Джо Байдену.

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок артилерійського обстрілу міста Марганець на Нікопольщині постраждав дев’ятирічний хлопчик, дві жінки отримали легкі поранення.

Головне