З початку доби на лінії фронту зафіксовано 125 бойових зіткнень, - Генштаб

З початку доби на лінії фронту зафіксовано 125 бойових зіткнень, - Генштаб

Сили оборони тримають рубежі та проводять заходи для недопущення прориву ворога. З початку доби 25 жовтня зафіксовано 125 бойових зіткнень уздовж всієї лінії фронту.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

На Покровському напрямку найгарячіше. В районах Селидове, Красний Яр, Крутий Яр, Лисівка та Миролюбівка точаться запеклі бої. Наразі ворог здійснив 35 спроб штурму українських позицій.

На Курахівському напрямку триває п’ять боєзіткнень в районах Гостре, Катеринівка та Новодмитрівка.  Наразі вже 20 ворожих штурмів відбито.

На Харківському напрямку сьогодні відбулося два бойових зіткнення. Наші війська відбивають атаки росіян у районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбиті українськими воїнами дві штурмові дії загарбників поблизу Голубівки. Точиться бій в районі Вишневого. 

На Лиманському напрямку ворог атакує в районах Греківки, Тернів та Торського. Зафіксовано вже 19 боєзіткнень, з яких чотири тривають досі.

На Сіверському напрямку  ворог намагався просунутися в районах населених пунктів Івано-Дар’ївка та Виїмка, наразі відбулось три бойових зіткнення.

На Краматорському напрямку тривають бої в районі Часового Яру, де противник намагається просуватись на позиції українських захисників. Крім того, Новоєгорівка зазнала авіаудару.

На Торецькому напрямку війська рф за підтримки штурмової та бомбардувальної авіації атакували позиції військ України, бої тривають в районі Торецька. Армія рф скинула п’ять КАБів по Торецьку, Дружбі, Троїцькому та Катеринівці.  

На Времівському напрямку було відбито 10 штурмових дій противника в районах Богоявленки та Новоукраїнки, а сім ворожих штурмів продовжуються.

На Оріхівському напрямку загарбники скинули 13 КАБів по районх населених пунктів Новоандріївка, Новоданилівка та Мала Токмачка.

На Придніпровському напрямку окупанти один раз намагалися витіснити українські підрозділи з займаних позицій.

Крім того, на Курщини ворог завдав 18 авіаударів 24 КАБами.

Як писав "Ми-Україна" раніше, армія росії модернізувала керовані авіаційні бомби, якими атакує Запоріжжя, що збільшує їхню дальність.

Головне