З-під завалів багатоповерхівки на Сирці дістали останню жертву, - ДСНС

З-під завалів багатоповерхівки на Сирці дістали останню жертву, - ДСНС

У Києві завершено пошуково-рятувальні роботи в житловому будинку в житловому масиві Сирець, що у Шевченківському районі, який постраждав внаслідок масованого ракетного удару армії рф 8 липня. 

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій заявили про виявлення останнього тіла - дівчини 2006 року народження. 

Таким чином загальний підсумок обстрілу Києва виглядає наступним чином: 

  • 33 загиблих, серед яких четверо дітей, 
  • 121 постраждалий, включаючи десятеро неповнолітніх, 
  • 11 осіб було врятовано з-під завалів. 

На місці проведення робіт залишаються майже 100 рятувальників та вісім одиниць аварійно-рятувальної техніки та інженерної техніки.

Незадовго до оголошення ДСНС начальник Головного управління Національної поліції в Києві Дмитро Шумейко розповів, що рятувальна операція у Києві досі триває лише на одній з локацій. Йшлося про будинок на Сирці, в якому вчора через удар повністю обвалився під'їзд багатоквартирного житлового будинку.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 9 липня було оголошено про закінчення аварійно-рятувальних робіт на території медичного закладу "Охматдит", в який напередодні поцілила російська крилата ракета. "Прильот" вщент зруйнував корпус токсикології з відділенням хронічних та гострих інтоксикацій, де діти проходили діаліз. Окрім того, постраждала єдина на території країни онкогематологічна лабораторія та операційні та реанімаційні. На момент атаки в лікарні перебувало 627 дітей.

Головне