З окупованої Херсонщини повернули підлітка-сироту і дві родини з дітьми

З окупованої Херсонщини повернули підлітка-сироту і дві родини з дітьми

З тимчасово окупованої території Херсонської області повернули дві родини з дітьми та підлітка-сироту. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що 14-річна дівчинка жила з бабусею-опікункою, яка померла - і дитина залишилась одна на окупованій території.

"Дитина – одна з тих, кого вдалося повернути з тимчасово окупованого лівобережжя Херсонщини. А разом з нею вдалося виїхати ще чотирьом дітям з батьками. Це дві родини. Дорослі самі звернулися до благодійної організації Save Ukraine з проханням допомогти", - додав Прокудін.

Загалом від початку року з окупованих територій Херсонської області вдалось повернути 16 дітей.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги у ніч проти 20 лютого у Запоріжжі, Кременчуці та передмісті Дніпра було чути вибухи. 

Вибухи біля Кременчука Полтавської області було чути після опівночі. Перед тим, близько 00:00, жителі Дніпра повідомляли про вибухи у передмісті. Про це повідомляє кореспондентка "Ми - Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, високий представник Європейського союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель сподівається, що 13-ий пакет санкцій для росії буде схвалено до 24 лютого. Про це він повідомив на пресконференції після засідання міністрів закордонних справ країн ЄС.

 

Головне