З окупованої Херсонщини на територію України вивезли ще 11 дітей

З окупованої Херсонщини на територію України вивезли ще 11 дітей

З окупованої території Херсонщини вдалося повернути 11 дітей від одного до 16 років. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, серед тих, кого вдалось повернути - дві дівчинки-сироти у віці 10 та 13 років, а також п'ять дівчат та чотири хлопчики у віці від одного до 16 років.

Наразі діти знаходяться у безпеці, їм надають медичну та психологічну допомогу. Керівник Херсонської ОВА додав, що із початку 2024 року на підконтрольну Україні територію з окупації вдалося повернути 78 дітей.

З 24 лютого 2022 року з України до Росії депортували близько 20 тисяч дітей. Це лише ті випадки, які вдалося зафіксувати офіційно. 

Нагадаємо, у четвер, 9 травня, в Україні буде без опадів, лише в Карпатах і Криму очікуються невеликі короткочасні дощі. Вночі прогнозують заморозки. Про це повідомили посиланням на Укргідрометцентр.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Подільському районі Києва проспект Правди перейменували на честь Європейського Союзу. Про це повідомили на сайті Київської міськради. 

Головне