З наступного року для ЗСУ збільшать закупівлі сезонних фруктів та овочів

З наступного року для ЗСУ збільшать закупівлі сезонних фруктів та овочів

Із початку 2025 року українські військові отримуватимуть більше свіжих сезонних овочів та фруктів. Міністерство оборони України оновило "Періоди поставки та пакування продуктів за Каталогом продуктів харчування", збільшивши терміни закупівель такої продукції. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

До розширеного переліку входять кабачки, томати, картопля, капуста, яблука та інші сезонні продукти. За словами заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова, це дозволить покращити якість харчування військовослужбовців.

"Ми адаптуємо закупівельні процеси під умови війни, щоб забезпечити армію якіснішою та здоровішою їжею", - наголосив Кліменков.

Впровадження нових правил закупівель покладено на закупівельну агенцію Міноборони ДОТ, яка розпочне працювати за оновленими нормами з початку наступного року.

Нагадаємо, армія російської федерації від початку повномасштабної війни вбила в Україні щонайменше 581 дитину, ще не менш ніж 1649 дітей постраждали від ворожих обстрілів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна готує комплексний план внутрішнього розвитку під час війни. Президент Володимир Зеленський ініціював розробку нової стратегії, спрямованої на посилення обороноздатності та стійкості держави. 

Головне