З лінії фронту на Донеччині за добу евакуювали 900 людей, у тому числі 217 дітей

З лінії фронту на Донеччині за добу евакуювали 900 людей, у тому числі 217 дітей

З лінії фронту на Донеччині за добу евакуювали 900 людей, серед яких 217 дітей. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Протягом доби російські війська здійснили 23 обстріли населених пунктів Донецької області. Найбільше постраждали райони Волновахи, Покровська та Краматорська.

У Волноваському районі, внаслідок обстрілів у Богоявленці, загинула одна людина. У Покровському районі: у Кураховому поранено людину, у Гірнику пошкоджено дві багатоповерхівки та два освітні заклади, а в Гострому — два будинки.

Також у Гродівській громаді пошкоджено підприємство, а в Білицькому Добропільської громади — три будинки, два підприємства, загинула одна людина, ще двоє поранені. У Покровській громаді внаслідок обстрілу загинула одна людина, пошкоджено будинок.

У Краматорському районі, в Полтавці, поранено двох людей, пошкоджено 12 об'єктів, а в Новій Полтавці та Клебан-Бику постраждали ще сім будівель. У Костянтинівці загинула людина, пошкоджено дві багатоповерхівки, три нежитлові будівлі та газогін.

У Торецькій громаді Бахмутського району поранено двох людей, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 8 приватних будинків, багатоповерхівку та дві промислові будівлі.

Нагадаємо, у двох районах Київської області зафіксовано пошкодження приватних будинків та господарчих споруд після нічної атаки дронів. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент США Джо Байден і прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер провели зустріч у Вашингтоні 13 вересня, під час якої обговорили ряд важливих міжнародних питань. Про це повідомили на сайті Білого дому.

Головне