З Куп’янської громади необхідно евакуюватися, для цього людям створили всі умови, - Андрій Беседін

З Куп’янської громади необхідно евакуюватися, для цього людям створили всі умови, - Андрій Беседін

Керівництво Куп'янської громади наголошує на необхідності евакуації місцевих жителів з небезпечних районів. Для цього створено всі необхідні умови та розроблено чіткий алгоритм дій. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Андрій Беседін, начальник Куп'янської міської військової адміністрації.

Мешканцям надається комплексна підтримка, включаючи гуманітарну, соціальну та юридичну допомогу. З людьми підтримується постійний зв'язок для забезпечення ефективності процесу.

Важливість евакуації підкреслюється трагічними випадками, такими як загибель дружини рятувальника у Великому Бурлуку під час обстрілу. Це демонструє, що на прифронтових територіях ніхто не може почуватися в безпеці.

"Евакуювати з небезпечних районів треба. Як приклад, у Великому Бурлуку загинула жінка - дружина рятувальника, який приїхав на обстріл. Ніхто не убезпечений на цих територіях", - додав він.

Нагадаємо, російські пропагандистські ресурси поширили інформацію, що нібито на Софійській площі в центрі Києва відбувся мітинг на підтримку Палестини. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації РНБО України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Херсонській облраді підтвердили критичну ситуацію із забрудненням Азовського моря на окупованій ворогом частині області. Що з епідеміологічно ситуацією на підконтрольній частині Херсонщини в ефірі "Ми-Україна" розповів перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. 

 

Головне