З Авдіївки нарешті вдалося вивезли всіх дітей, – очільник МВА Віталій Барабаш

З Авдіївки нарешті вдалося вивезли всіх дітей, – очільник МВА Віталій Барабаш

З Авдіївки нарешті вдалося вивезли всіх дітей. Про це повідомив очільник МВА Віталій Барабаш.

Останнім врятували 12-річного хлопчика, якого батьки чотири місяці ховали від евакуації.

"Знайшли ми цю родину з хлопчиком, вони виїхали. 12-річного хлопчика батьки ховали від евакуації близько чотирьох місяців, стільки ж часу вони не отримували гуманітарну допомогу. Станом на зараз, немає жодної дитини у місті", — розказав він.

3 грудня, в місті лишалось 1295 людей. Сьогодні зранку вже провели перший етап евакуації.\

Нагадаємо, Литва продовжить термін дії посвідок для українських біженців до 2025 року. Про це повідомила керівниця департаменту міграції Литви Евеліна Ґудзінскайте, пише LRT.

Термін дії тимчасових посвідок на проживання для військових біженців з України тепер буде чинним до березня 2025-го року. За словами керівниці литовського департаменту міграції Евеліни Ґудзінскайте, процес продовження посвідок розпочнеться наступного тижня.

Як писали "Ми-Україна" рнаіше, ситуація навколо Авдіївки залишається складною, хвилі атак практично не припиняються. Однак Сили оборони Україні мужньо протистоять натиску та нищать ворога. Більше про актуальну ситуація поблизу однієї з найгарячіших точок Східного напрямку в ефірі "Ми-Україна" розповів начальник служби зв'язків з громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" (47 ОМБр) Дмитро Лазуткін.

 

Головне