З 2025 року росія економічно буде падати, - Зеленський

З 2025 року росія економічно буде падати, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський висловив погляд на майбутні перспективи російської економіки, передбачаючи її поступовий спад з настанням 2025 року. 

Про це сказав Зеленський в інтерв'ю The Philadelphia Inquirer.

Президент зазначив, що основний прибуток росія отримує з нафти та газу. Та як він зазначив реально-професійні люди сходяться на тому, що починаючи з 2025 року росія економічно буде падати. 

“Тобто поступово санкції починають працювати, поступово його енергетичним грошам не вистачає, щоб таку велику кількість виробляти зброї і забезпечувати населення. Він буде піднімати податки, він буде це все робити. Що для нього страшне? Єдине – незадоволене російське суспільство, яке і є “ядерною зброєю” проти “ядерного Путіна'”, – наголосив Зеленський.

Голова держави підкреслив на важливості зосереджуватись на тому щоб не давати обходити санкції, технологічно піднімати Україну та не боятись що буде з росією після Путіну.  

“Як тільки Захід припинить боятися, що буде росія без Путіна, росія без Путіна швидше наступить”, - додав Зеленський. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, співвідношення втрат між українськими та російськими військовими складає один до шести, про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму інтерв'ю для The Philadelphia Inquirer.

Головне