Євлаш: росія несе у 7-8 разів більше втрат в обороні, ніж ми в наступі

Євлаш: росія несе у 7-8 разів більше втрат в обороні, ніж ми в наступі

росія несе у 7-8 разів більше втрат в обороні, ніж ЗСУ у наступі. Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, попри домінування окупантів у повітрі, ворог несе набагато більші втрати.

"Ми продовжуємо вибивати і наносити вогневі ураження там, де противник найменше цього очікує. Хочу підкреслити, що значно меншими силами ми продовжуємо рухатися вперед. При тому, що противник має домінацію і в повітрі, я підкреслюю. І при цьому всьому противник несе в 7-8 разів більші втрати в обороні, ніж ми в наступі, що в принципі суперечить будь-яким законам військової логіки та військового мистецтва", - зазначив Євлаш.

Нагадаємо, раніше Ілля Євлаш розповів, що російські окупанти намагаються повернути звільнені Андріївку та Кліщіївку на Бахмутському напрямку.

“До Бахмута з Кліщіївки — 7 км. Оголення цього флангу дає нам можливість більше завдавати ударів по скупченню особового складу, командним пунктам противника, техніці. Вихід на Андріївку і Кліщіївку дає нам можливість ближче підійти до однієї з логістичних артерій противника з постачання, траси Бахмут-Горлівка, яка вже перебуває під нашим вогневим контролем. Постачання противника на цьому напрямку вже значно ускладнилося і буде ускладнюватися надалі”, – пояснив Євлаш.

Як повідомляли "Ми-Україна", загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились ще на 490 російських загарбників. 

Головне