Є висока ймовірність атаки: росія вивела в море носій "Калібрів"

Є висока ймовірність атаки: росія вивела в море носій

Зранку російські війська вивели один носій з чотирма "Калібрами" на бойове чергування. Через це є ймовірність завдання ворогом ударів.

Про це повідомила прес-служба Оперативного командування "Південь" на сторінці у Facebook. Як зазначається, корабельне угруповання ворога в Чорному морі тримається на безпечній відстані від контрольованого Україною берега.

"Наразі це шість кораблів, серед яких виведений зранку один підводний ракетоносій, споряджений чотирма ракетами типу "Калібр", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Також, за інформацією командування, ворог продовжує повітряну розвідку. При цьому аналіз активності авіації та попередніх нічних дронових атак свідчить про високу імовірність ракетних ударів.

"Будьте пильні та уважні, не нехтуйте заходами безпеки, оперативно реагуйте на попередження про повітряну тривогу", - закликають військові.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо у ніч проти 27 лютого вчергове випустило по Україні ударні безпілотники типу Shahed. З 14 випущених БпЛА українські оборонці збили 11, нічна атака забрала життя однієї людини. У Хмельницькому уночі пролунало одразу три вибухи. Гучно уночі було і в столиці. Після опівночі ППО працювало в Броварському та Бориспільському районах. Загалом біля Києва було ліквідовано дев’ять ворожих дронів.

Пізніше стало відомо, що нічна атака по Хмельницькому, здійснена росіянами із застосуванням дронів-камікадзе, забрала життя двох людей. Вони обидва були рятувальниками. Загалом внаслідок нічної атаки поранення отримали четверо осіб. Усіх їх доставили до медичних закладів.

Головне