Яскраві спалахи та гучні вибухи: у Криму триває сезон цвітіння "бавовни" (відео)

Яскраві спалахи та гучні вибухи: у Криму триває сезон цвітіння

У Криму ніч знову була неспокійною, на світанку на окупованому півострові прогриміли чергові вибухи. Окупанти скаржаться на атаку дронів, цього разу "бавовну" чули у Євпаторії. Деталі розкаже наш Владислав Паливода.

Яскраві спалахи та гучні вибухи сьогодні розбудили жителів Євпаторії. Очевидці повідомляли про заграву та стовп диму, який було видно здалеку. Деякі припускають, що безпілотник влучив в установку ППО. Окупаційна влада мовчить.

А от у ворожому Міноборони прозвітували про нібито збиття над півостровом 11 БпЛА. Рух Кримським мостом обмежили. Мабуть, чогось злякались, але народна "бавовна"на тимчасово окупованому Криму вже стала традиційною.

Гучні вибухи кілька днів тому чули і жителі Севастополя. Тоді у бухті вибухнули два судна: десантний та підводний, повідомили у нашій розвідці.

А ще на території Криму вибухали російські системи ППО, військові частини та аеродроми. Цілі на тимчасово окупованому півострові є цілком законними для ураження, розповідають в Силах оборони Півдня.

"Зосередження військових об'єктів, наявність поруч аеродрому, все це говорить по те, що робота здійснюється абсолютно планово. Цілі - законні, цілі - військові, "бавовна" квітне", - наголосила керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

І квітнути вона, ймовірно буде і надалі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, речник Української добровольчої армії, військовий експерт Сергій Братчук заявив, що безпечне місце для російських кораблів у Чорному морі – на дні біля крейсера “Москва”.

Головне