Ярослава Магучіх з рекордом сезону виграла фінал Діамантової ліги

Ярослава Магучіх з рекордом сезону виграла фінал Діамантової ліги

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх з рекордом сезону виграла фінал Діамантової ліги-2023 зі стрибків у висоту. Про це свідчить інформація, опублікована на офіційному сайті змагань.

У фіналі змагань взяли участь три українські спортсменки: Ірина Геращенко, Ярослава Магучіх і Юлія Левченко. Ярослава подолала висоту 2,03 метри, тим самим встановивши рекорд сезону.

"Це стало найкращим результатом сезону для неї особисто та у світі! Підкорила цю висоту, встановивши особистий рекорд, і віцечемпіонка Олімпіади-2020 Нікола Оліслагерс з Австралії, але зробила це з третьої спроби, тим часом як українка з другої, що і вирішило долю першого місця!", - прокоментували перемогу Магучіх в НОК України. 

Ярослава Магучіх вже вдруге стала переможницею фіналу Діамантової ліги. Минулого року вона здобула перемогу під час змагань у Цюриху.

Як повідомляли "Ми-Україна", українська легкоатлетка Ярослава Магучіх виборола “золото” у стрибках у висоту на етапі Діамантової ліги у Сямені. Таким чином українка достроково відібралася до фіналу сезону Діамантової ліги.

Головне