WADA включило трамадол до списку заборонених лікарських засобів у спорті

WADA включило трамадол до списку заборонених лікарських засобів у спорті

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) включило знеболювальне трамадол до списку заборонених у спорті препаратів.

Про це повідомляє пресслужба WADA.

Новий список заборонених речовин затвердили на засіданні Всесвітньої антидопінгової агенції в Шанхаї. Цей список набуде чинності  1 січня 2024 року.

У WADA також повідомили, що росія має зробити щорічний внесок до бюджету організації до кінця 2023 року у розмірі 1,267 мільйона доларів.

Також російське антидопінгове агентство РУСАДА продовжує інгорувати антидопінгові кодекси.

Тобто WADA продовжила санкції проти росії через порушення кодексу. росіянам і далі заборонятимуть виступати під їх прапором.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Європейський Союз продовжив на пів року санкції за підрив або загрозу територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.

Санкції передбачають обмеження на поїздки для фізичних осіб, заморожування активів та заборону на надання коштів або інших економічних ресурсів фізичним та юридичним особам, включеним до переліку. Їх продовжать застосовувати до майже 1 800 фізичних та юридичних осіб у відповідь на неспровоковану військову агресію росії проти України.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.