Використовували ракети та дрони: окупанти вночі обстріляли Слов'янськ

Використовували ракети та дрони: окупанти вночі обстріляли Слов'янськ

Російські окупаційні війська в ніч проти 18 квітня атакували Слов'янськ у Донецькій області. Внаслідок обстрілу в населеному пункті пошкоджені будинки, медичний заклад та автомобілі.

Про це повідомив міський голова Слов'янська Вадим Лях на своїй сторінці у Facebook. За його словами, нічний обстріл міста тривав упродовж двох годин.

"Ракети С-300 та дрони-камікадзе "шахеди". Два влучання: на вул. Вчительській та на бул. Пушкіна", - йдеться в повідомленні.

Мер міста також розповів, що загалом постраждали п'ять багатоповерхівок, сім приватних будинків, охоронне підприємство "Титан", медичний заклад, розважальний центр, бізнес-центр, автівки.

При цьому за попередньою інформацією жертв внаслідок нічної атаки в Слов'яньку немає.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Слов’янську Донецької області 14 квітня потрапили під обстріл цивільні об’єкти. Через це зруйновано декілька поверхів однієї з багатоповерхівок. Одна людина загинула, щонайменше шестеро дістали поранення. Як зазначається, у місті чули серію вибухів. Пізніше місцеві жителі почали публікувати кадри багатоповерхового будинку. Одна із його частин отримала руйнування щонайменше двох поверхів. При цьому під завалами одного з будинків були люди, у тому числі діти.

У неділю, 16 квітня, рятувальні роботи на п’ятиповерхівці у Слов’янську, куди влучила російська ракета, були завершені. Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко заявив, що внаслідок удару загинули 15 людей, у тому числі дворічний хлопчик. Загалом жертвами цієї атаки стали 39 людей, 24 із них були поранені.

Головне