Вибух в Туреччині: кількість постраждалих зросла до 12 осіб, троє з них - "важкі"

Вибух в Туреччині: кількість постраждалих зросла до 12 осіб, троє з них -

Кількість постраждалих через вибух у порту Деріндже в Туреччині зросла до 12 осіб, троє з них перебувають у важкому стані. Оновлені дані оприлюднив губернатор провінції Коджаелі Седдар Явуз.

"За останніми даними маємо 12 поранених, троє з них перебувають у відділенні інтенсивної терапії", - зазначив Явуз.

Також він назвав попередню причину вибуху. За даними фахівців, він стався через підвищену концентрацію зернового пилу.

"За першою оцінкою, причиною інциденту міг стати зерновий пил. Подальше розслідування буде проведене ретельно та із залученням експертів, про результати ми повідомимо громадськості", - наголосив губернатор.

Також Явуз нагадав, що наразі в регіоні надзвичайно висока температура повітря. Саме тому це місцева влада ретельно стежить за можливим впливом температур у всіх портах.

"Але не висока температура повітря стала причиною вибуху, хоча і робота системи вентиляції, і системи охолодження є складовими забезпечення роботи систем", - зазначив Седдар Явуз.

Як повідомляли "Ми-Україна", у морському порту в Деріндже у провінції Коджаелі на схід від Стамбула стався вибух. Постраждали чотири людини. Згодом кількість постраждалих у результаті вибуху зросла до десяти. Також повідомлялося про пошкодження 13 елеваторів.

Головне