Вибух бензосховища у Карабаху: на місці надзвичайної події знайшли 170 людських останків

Вибух бензосховища у Карабаху: на місці надзвичайної події знайшли 170 людських останків

Вибух бензосховища у Карабаху, на місці надзвичайної події знайшли 170 людських останків. Про це пишуть у Міністерстві внутнішніх справ  Нагірного Карабаху.

 Проте, на даний момент офіційно підтверджена кількість загиблих становить 68. Ще більш ніж 290 людей поранені.

Останки людей повезуть до Вірменії для ідентифікації загиблих.

Вибух стався, коли люди, які хотіли виїхати до Вірменії вишикувалися в чергу, щоб заправити свої автомобілі. Причина вибуху поки не встановлена. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський виступаючи на Форумі оголосив про заснування в Україні нового альянсу у сфері озброєння, учасниками якого можуть стати виробники військової техніки та зброї з будь-якого куточка світу. Станом на зараз до Альянсу оборонних індустрій приєдналися вже 38 компаній із 19 країн.

Також глава держави розповів присутнім про успіхи нашої країни у створенні першого у світі флоту морських ударних дронів та наголосив на тому, що Україна спромоглася розпочати власне виробництво гармат та снарядів за стандартами Організації Північноатлантичного договору.

Як писав “Ми-Україна” раніше, авіабудівельна турецька компанія Baykar, відома виробництвом БпЛА Bayraktar та Kızılelma, анонсувала інвестування в Україну 100 мільйонів доларів. Ця сума буде спрямована на реалізацію трьох проєктів.

Головне