Вибори без виборів і каша на дільницях: Лисогор розповів, як проходили псевдовибори на Луганщині

Вибори без виборів і каша на дільницях: Лисогор розповів, як проходили псевдовибори на Луганщині

Російські окупанти провели так звані псевдовибори на поки що захопленій території Луганщини Увесь цей "театр абсурду" супроводжувався "домальованою" явкою, примусовим "волевиявленням" на заводах та роздачею каші біля дільниць.Більше про "вибори без вибору" на ТОТ розповів в ефірі "Ми-Україна" очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Він наголосив на тому, що, як правило у таких "виборах" завжди перемагає провладна партія, що власне і сталось. При чому з величезним відривом. Окупаційна влада, звісно, створила нібито альтернативну партію для імітації "демократії", вона за підсумками голосування очікувано набрала 1%.

"Але про яку демократію йде мова, якщо ми бачили усі ті заходи, які вони проводили для набивання голосів чи фальсифікації. І комісії, які ходили по будинках разом з військовими і поверталися назад з повним урнами. У деяких селах взагалі цієї комісії не бачили. Інші кажуть про те, що приїздили і в бусі на капоті голосували, але на одній вулиці побули, десь "бабахнуло" і поїхали. Треті кажуть, що під час святкування дня населеного пункту взагалі біля виборчої дільниці і кашу видавали, і прапори і все, що завгодно. Про припинення агітації я взагалі мовчу. Ніякого припинення не було. Голосування примусове на заводах було, коли на роботу виводили всіх, хто там працює, бо людям сказали, що звільнять. На цих заводах голосували навіть по перепустках", - розповів Лисогор.

Також він наголосив на "фантастичній" явці на виборах, яка склала 72,6%.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Японія засудила російські незаконні псевдовибори на окупованих територіях України. Країна наголосила, що Москва продовжує порушувати міжнародне право та відповідні резолюції Генеральної Асамблеї ООН.

Головне