Втратили склади БК та "осліпли" на кілька РЛС: у ГУР розповіли про наслідки ударів по Криму

Втратили склади БК та

Українські захисники знищили під час атаки на Крим 4 січня не лише боєприпаси, а і кілька радіолокаційних станцій. Про це повідомили у Головному управлінні Міністерства оборони України.

У ГУР наголосили, що мають підтвердження ураження складів БК та кількох РЛС окупантів.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує: 4 січня 2024 року була здійснена комплексна спецоперація на території тимчасово окупованого Криму. Цілями атаки, проведеної воїнами ГУР МО України та Повітряних сил ЗСУ спільно із силами сектору оборони держави, стали російські позиції РЛС на аеродромі у Саках та склад боєприпасів поблизу населеного пункту Гришине.

Дані космічної розвідки підтверджують успішне вогневе ураження складу БК російських загарбників у Гришиному", - йдеться у повідомленні.

Також у ГУР додали, що нині очікують уточнення даних щодо інших втрат терористичної росії на тимчасово окупованій території Криму. 

Нагадаємо, раніше командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук підтвердив ураження російського пункту управління армії на аеродромі Саки, що в Криму.

Як повідомляли "Ми-Україна", в Управлінні стратегічних комунікацій Збройних сил України заявили про знищення Силами оборони України складів боєприпасів російських загарбників у тимчасово окупованому Криму.

Головне