Втрати росіян на Таврійському напрямку за добу склали 65 одиниць техніки та понад 300 солдатів - Тарнавський

Втрати росіян на Таврійському напрямку за добу склали 65 одиниць техніки та понад 300 солдатів - Тарнавський

Втрати росіян на Таврійському напрямку за добу склали 65 одиниць техніки та понад 300 солдатів. Про це повідомив Командувач ОСУВ "Таврія" Тарнавський.

Командувач ОСУВ "Таврія" зазначив, що серед знищеної техніки - ЗРК "Панцир-С1" та два комплекси відеоспостереження "Муром-М". Також за добу вдалося збити або нейтралізувати 312 БпЛА різних типів. Втрати ворога в живій силі (вбитими та пораненими) склали 310 бійців.

Також окупанти втратили 12 танків, 17 бойових бронемашин, 5 артилерійських систем, 1 РСЗВ, 28 автомобілів, 4 склади боєприпасів та 1 бліндаж.

Ворог завдав 27 авіаударів, 153 удари дронами-камікадзе, 1252 обстріли.

Нагадаємо, на війні в Україні, у ході виконання бойових завдань, загинули двоє бійців Грузинського національного легіону – Нодар Насіров та Георгій Гогіашвілі.  Про повідомили на сторінці Грузинського легіону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, військові США та їхні союзники збили в Червоному морі залп із як мінімум 28 дронів-камікадзе, випущених єменськими хуситами напередодні вранці. Про це із посиланням на дані американського Міноборони пише CBS News.

Головне