Втрати рф в техніці в Кринках в 4-5 разів вищі, ніж у наших захисників

Втрати рф в техніці в Кринках в 4-5 разів вищі, ніж у наших захисників

На лівому березі Дніпра, в районі Кринок, українські захисники демонструють вражаючу ефективність. Втрати російських окупантів у техніці перевищують українські у 4-5 разів. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій.

Українські війська утримують цей стратегічний плацдарм з жовтня минулого року. За цей тривалий період накопичилися значні втрати ворога, точний облік яких ще належить провести.

Ця інформація свідчить про високу бойову майстерність та тактичну перевагу українських воїнів у цьому важливому секторі фронту.

"Втрати за той період, який українські війська утримують плацдарм на лівобережжі Дніпра з жовтня минулого року, ще потрібно облікувати", – додав він.

Нагадаємо, російські окупаційні війська завдали удару керованою авіабомбою по Глушківці Харківської області, в результаті загинула жінка,ще двоє людей отримали поранення. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили протиповітряної оборони знищили над Дніпропетровською областю дві ворожі ракети і п'ять безпілотників. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

 

Головне