Гетьман: Втрата Криму стане великим політичним ударом для Путіна

Гетьман: Втрата Криму стане великим політичним ударом для Путіна

Втрата Криму для росії стане ударом по репутації президента Володимира Путіна. Російська військова еліта йому цього не пробачать.

Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів військовий оглядач, майор запасу" Олексій Гетьман.

"Втрата Криму стане великим політичним ударом по сьогоднішньому керівництву російської федерації, для Путіна безпосередньо. Я думаю, що навіть російська військово-політична, ФСБшна еліта Путіну цього не вибачить. Після цього почнуться дестабілізаційні процеси в рф. Крим вони не можуть втрати, це для них сакрально", - зауважив він

За його словами, ще рік тому окупанти говорили про Україну, як про країну "404", втім зараз вони панічно бояться ЗСУ.

"Коли ворог боїться – це перший крок до перемоги", - додав Гетьман.

Нагадаємо, на півдні в окупантів є суттєві проблеми з логістикою. За минулу добу ЗСУ знищили три склади з боєприпасами на тимчасово окупованому Лівобережжі.

“Дії логістичного плану для них зараз не активні. Вони намагаються виправити цей стан, але навіть їх підрозділи і військкори дуже суттєво волають і критикують, що забезпечення неналагоджене. Не зважаючи про бадьорі доповіді про те, що мости полагодили, можуть вже прямувати і все їм вдається,  але це працює тільки на папері. Наша контрбатарейна робота досить результативна – за минулу добу мінус три склади з боєприпасами на тимчасово окупованому Лівобережжі”, – зауважила керівниця ОК “Південь” Наталя Гуменюк.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни продовжують вивозити дітей у рф.

Головне