Вступ Швеції до НАТО відклали до наступного тижня, - Bloomberg

Вступ Швеції до НАТО відклали до наступного тижня, - Bloomberg

Офіційна церемонія вступу Швеції до НАТО, швидше за все, буде відкладена щонайменше до наступного тижня. Про це повідомляє Bloomberg.

Церемонія вступу в штаб-квартирі військового альянсу в Брюсселі спочатку була запланована на цю п'ятницю, однак цей процес потребує вступу на посаду новообраного президента Угорщини.

Конкретної дати ще немає, очікується, що процес буде завершений наступного тижня або через тиждень, однак терміни можуть змінитися, пише видання.

Цього тижня угорські законодавці обрали голову Конституційного суду країни Тамаша Сулика наступним президентом після скандалу, пов'язаного з жорстоким поводженням з дітьми. Очікується, що Сулик підпише ратифікацію Будапешту.

Місце церемонії залишається незмінним – вона пройде у штаб-квартирі Альянсу у Брюсселі.

Нагадаємо, лідер шведської партії "Центр" Мухаррем Демірок хоче негайного рішення з приводу поставок країною винищувачів Gripen в Україну. Про це повідомили у виданні Aftonbladet.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україну надійшли 760 мільйонів доларів гранту відразу від двох країн - Японії та Норвегії. Про це повідомив очільник українського уряду Денис Шмигаль.

Головне