Вранці росіяни вдарили з артилерії по Миловому на Херсонщині - постраждала жінка

Вранці росіяни вдарили з артилерії по Миловому на Херсонщині - постраждала жінка

З артилерії вдарили по Миловому Бериславського району, постраждала 77-річна жінка, яка на момент обстрілу перебувала у будинку. Про це повідомляє обласна військова адміністрація.

77-річна жінка, яка на момент ворожого обстрілу перебувала у будинку отримала контузію, вибухову та черепно-мозкову травми.

Як повідомляє місцева влада, сили рф вночі з артилерії обстрілювали Херсонську громаду.

"У Дніпровському районі Херсона внаслідок ворожого удару постраждала 49-річна жінка. Вона дістала вибухову травму, поранення черева, плеча та гомілки", – йдеться у повідомленні.

Поблизу Херсона у селі Садове під російський удар потрапив 45-річний чоловік, у нього діагностували вибухову травму, травматичну ампутацію передпліччя та поранення нижньої кінцівки.

Нагадаємо, у Куп'янській громаді Харківської області продовжується процес евакуації мирного населення з небезпечних територій. Керівник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін в ефірі "Ми-Україна" розповів про поточну ситуацію та заходи, що вживаються для захисту цивільних.

Як писали "Ми-Україна" раніше, незважаючи на можливість швидкого відновлення пошкоджених літаків Ту-22М російськими силами, атака на авіабазу "Оленья" мала більш стратегічне значення. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив військовий оглядач Олексій Гетьман.

Головне