Вперше в історії суд заборонив чоловіку користуватися ШІ

Вперше в історії суд заборонив чоловіку користуватися ШІ

Суд Великої Британії вперше заборонив 48-річному чоловіку користуватися інструментами штучного інтелекту. Про це повідомляє видання Guardian.

Він згенерував понад тисячу непристойних фото з дітьми.

Сталось це у Великій Британії - суд зобов’язав 48-річного Ентоні Довера "не використовувати та не мати доступу" до будь-яких інструментів генерації штучного інтелекту без попереднього дозволу поліції протягом наступних п’яти років.

Окрім цього, йому заборонили користуватися такими інструментами, як генератори тексту в зображення, які можуть створювати реалістичні зображення на основі письмової команди, а також, вебсайти, що "оголюють" — вони використовуються для створення відвертих дипфейків.

Нагадаємо, влада на тимчасово окупованих територіях віддає землі власників яких відмовилися співпрацювати з ворогом. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої доби Сили оборони півдня ліквідували 128 російських окупантів. Також знищили 44 одиниці озброєння та військової техніки армії рф. Про це повідомили Сили оборони півдня.

Головне