Ворожа армія обстріляла два райони Дніпропетровщини: що відомо

Ворожа армія обстріляла два райони Дніпропетровщини: що відомо

Під ворожим обстрілом 28 липня опинилися два райони Дніпропетровщини - Нікопольський та Криворізький. Про це в Telegram-каналі повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Під ударами росіян сьогодні були два райони Дніпропетровщини. Нікопольський та Криворізький. У першому постраждали люди через артобстріл. Бив по ньому ворог і дронами-камікадзе. Також скидав боєприпаси з БПЛА. Поцілив по Нікополю, Марганецькій, Мирівській та Покровській громадах", - зазначив очільник ОВА.

За словами Лисака, від російської агресії пошкоджена інфраструктура, 13 багатоквартирних будинків, один приватний, кіоск, приміщення нотаріальної контори та адмінбудівлю. 

Крім того, понівечені два авто, газопроводи та лінії електропередач.

Варто зауважити, що Зеленодольську громаду Криворізького району, росіяни атакував безпілотниками.

"Сталося й займання у гаражі та покинутій оселі. Вогонь надзвичайники приборкали. Головне – минулося без постраждалих", - додав Лисак.

Нагадаємо, що у Донецькій області російські окупанти знову обстріляли шахту, де перебувало 27 шахтарів, об'єкт не був знеструмлений і пожежі не виникло.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, противник продовжує атакувати Херсон. Цього разу окупанти удари по місту безпілотником, в результаті постраждали чоловік та жінка.

Головне