Воротар "Шахтаря" Анатолій Трубін перейшов у португальську "Бенфіку"

Воротар

Воротар "Шахтаря" Анатолій Трубін перейшов до португальського клубу "Бенфіку". Контракт з укладено до 2028 року.

Про це йдеться на сайті португальського клубу. Як зазначається, 22-річний Трубін є вихованцем донецького клубу. За першу команду він дебютував у травні 2019 року (у матчі УПЛ з "Маріуполем" — 4:0). Відтоді футболіст став першим номером клубу та національної збірної.

Влітку 2023 року Анатолія пов'язували з переходом до італійського "Інтера". Проте чинні чемпіони України врешті узгодили його перехід до "Бенфіки".

У столиці Португалії Трубін конкуруватиме за місце у старті з основним голкіпером - греком Одіссеасом Влаходімосом. Минулого сезону він пропустив за "Бенфіку" 39 голів у 54 матчах в усіх турнірах.

Нагадаємо, бразильський оборонець Педрінью став гравцем донецького “Шахтаря”. Відомо, що 21-річний бразильський захисник підписав з “гірниками” контракт до 30 червня 2028 року.

“Педрінью дістався “Шахтарю” безкоштовно, оскільки нещодавно розірвав угоду з “Атлетіко Паранаенсе”. 21-річний латераль був фігурантом великого скандалу з договірними матчами. Спортсмен відбувся свідченнями і уникнув реального покарання”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, київський футбольний клуб “Динамо” у своїх соціальних мережах презентував нові комплекти форм для сезону – 2023/24. Домашня форма спортсменів виконана в білому кольорі з невеликими вставками синього. У цьому ж кольорі представлені логотипи спонсорів київської команди.

Виїздний комплект від бренда “New Balance” виконаний у синьому кольорі з візерунком темнішого відтінку. Команда співпрацює з “New Balance” вже шостий сезон поспіль.

Головне