Ворог вранці вдарив по Харкову: усі подробиці

Ворог вранці вдарив по Харкову: усі подробиці

Російська армія вночі та вранці 21 травня атакувала місто Харків. В результаті є поранені.

Про це повідомили мер міста Ігор Терехов та голова ОВА Олег Синєгубов.

Перші вибухи пролунали близько 2:00 ночі, коли росіяни завдали удару по Харкову "Шахедами", пошкодивши кілька приватних будинків.

"Наразі відомо про трьох постраждалих - усім вже надано медичну допомогу. На місці пожеж працюють усі відповідні служби та волонтери. Є попередня інформація про удар шахедом по одному з улюблених місць відпочинку містян", - йдеться у дописі.

Про яке саме місце Терехов не написав.

Пізніше, близько 7 ранку, у Харкові знову пролунали вибухи. Цього разу окупанти вдарили по об'єкту транспортної інфраструктури, внаслідок чого постраждала одна людина.

Цю інформацію підтвердив і голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Він заявив, що близько 2:00 внаслідок падіння уламків "Шахедів" загорілися два приватні будинки та гаражі. Постраждали 61-річний чоловік і дві жінки віком 69 та 72 роки. У всіх трьох – гостра реакція на стрес.

Вранці росіяни завдали удару по Харкову ракетою, поранивши 53-річного чоловіка.

Водночас в ДСНС повідомили, що п'ять людей постраждало в результаті нічного обстрілу Харкова.

"За трьома адресами у різних районах міста виникли пожежі: горіли 2 житлових будинки, гараж та мікроавтобус на загальній площі близько 200 кв.м", - заявили рятувавльники.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія за минулу добу, 20 травня, втратила 1380 військових у війні проти Україні

Головне