Ворог вночі вдарив по Добропіллю: є поранені

Ворог вночі вдарив по Добропіллю: є поранені

Військовослужбовці рф у ніч з 20 на 21 лютого здійснила дронову атаку на Добропілля Покровського району Донецької області. Ворог скерував по місту два дрони-камікадзе, цілив по житловому масиву. 

Як повідомили в прокуратурі Донеччини, внаслідок атаки є травмовані.

"Внаслідок влучання засобів ураження по житловому сектору отримали тілесні ушкодження двоє жінок 37 і 63 років, які мешкали в одному з будинків", - йдеться у повідомленні. 

Одну з жінок госпіталізували, іншій - надали допомогу на місці.

Нині на місці працюють представники правоохоронних органів та Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як відомо, ввечері 20 лютого росіяни завдали удар по Краматорську. Керівник Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що під вогнем опинилась промзона та житлова забудова. У прокуратурі Донеччини повідомили про щонайменше шестеро поранених цивільних громадян. 

Нагадаємо, окупанти вночі 21 лютого атакувало мирні українські населені пункти дронами-камікадзе. Для завдання ураження ворог використав боєприпаси типу С-300, Х-59, Х-22 та "шахеди". З 19 випущених противником баражуючих боєприпасів ППО збила 13, частина із не уражених безпілотників цілей не досягла. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія рф останніми днями суттєво посилила обстріли території Запорізької області. Якщо раніше, в середньому, їх було не більше 130, то за минулу добу - вже 516. Упродовж вчорашнього дня противник бив по мирних населених пунктах області зі ствольної та реактивної артилерії, застосовував під час атак дрони та авіацію.

Головне