Ворог вночі атакував два райони Дніпропетровщини

Ворог вночі атакував два райони Дніпропетровщини

У ніч на п'ятницю та вранці російські окупанти здійснили серію атак по Дніпропетровській області. Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

Під ворожим вогнем опинився Нікопольський район, зокрема місто Нікополь та Марганецька громада. Окупанти застосували важку артилерію, реактивні системи залпового вогню "Град" та дрони-камікадзе.

Внаслідок обстрілів пошкоджено об'єкти інфраструктури та адміністративну будівлю, два автобуси зазнали руйнувань. На місцях влучань виникло два займання. За попередньою інформацією, постраждалих серед місцевого населення немає.

Також зранку ворог атакував Синельниківський район, де в результаті обстрілу спалахнула пожежа. Рятувальники працюють на місці інциденту.

Нагадаємо, мукачівський загін прикордонної служби провів рятувальну операцію на кордоні з Угорщиною. 29-річний мешканець Івано-Франківщини, який намагався нелегально перетнути кордон, опинився у скрутному становищі та був змушений звернутися по допомогу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за оперативною інформацією Військово-Морських сил України, станом на ранок п'ятниці, 25 жовтня, у Чорному морі зафіксовано присутність одного російського корабля. 

Головне