Ворог вдарив по селищу на Херсонщині, постраждала жінка

Ворог вдарив по селищу на Херсонщині, постраждала жінка

Російські війська здійснили атаку безпілотником на село Антонівка Херсонської області. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

"Під ворожий удар потрапила 74-річна місцева жителька, яка дістала вибухову травму, уламкові поранення ноги та тулуба. Потерпілу доставили до медзакладу. Лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ворожого удару постраждала 74-річна місцева жителька. Жінка отримала вибухову травму та уламкові поранення ноги й тулуба. Потерпілу госпіталізували до медичного закладу, її стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Раніше окупанти атакували з безпілотника цивільний автомобіль у селищі Новоронцовка, де постраждали двоє людей, а також поранили жителя села Микільське.

Нагадаємо, протягом минулої доби російська окупаційна армія втратила на війні в Україні 1350 військових. Сили оборони знищили 71 безпілотник і 34 артилерійські системи. З початку повномасштабного вторгнення армія окупантів втратила 681 580 солдатів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, промислове підприємство у Воронезькій області зазнало атаки невідомих дронів у ніч проти 22 жовтня.

Головне