Ворог вдарив по Боровій: горять будинки, є загиблі та поранені

Ворог вдарив по Боровій: горять будинки, є загиблі та поранені

Військовослужбовці армії рф посеред дня здійснили обстріл селища Борова, що в Ізюмському районі Харківщини. Ворог застосував касетні боєприпаси прои цивільного населення, повідомив голова місцевої ОВА Олег Синєгубов. 

Обстріл стався близько 12:40, росіяни цілили по житловому кварталу населеного пункта.

Внаслідок атаки загинули двоє мирних жителів - чоловік та жінка, тіло якої було деблоковано з-під завалів. Кількість постраждалих на цю годину становить сім осіб. Серед поранених - 64-річна жінка, яку госпіталізували до лікарні.

Атака призвела до значних руйнувань цивільної інфраструктури. Наразі палають не менше п'яти житлових будинків, також постраждали магазини.

Як відомо, по Боровій росіяни гатили також вранці цього дня. У селищі внаслідок ворожого обстрілу спалахнула пожежа в конструктивних елементах зруйнованого двоповерхового житлового будинку. До того ж окупанти о 4:20 вдарили безпілотниками по селищу Золочів. В результаті атаки було пошкоджено приватний будинок, господарські споруди та газові мережі. 

Нагадаємо, Рада оборони Харківської області 12 вересня погодила рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми з частини Куп'янського району. Посилені евакуаційні заходи охоплять 29 населених пунктів району. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська двічі вдарили по Мирнограду на Донеччині, повторний обстріл було здійснено, коли на місце влучання прибули рятувальники.

Головне