Ворог вдарив авіабомбами по селу на Харківщині: поранено вагітну та дитину

Ворог вдарив авіабомбами по селу на Харківщині: поранено вагітну та дитину

Російська армія продовжує щоденно накривати вогнем мирні міста та села Харківщини. Внаслідок обстрілів минулої доби, 16 червня, в області є троє постраждалих.

Як інформує відділ комунікації поліції Харківської області, цивільні зазнали травмувань в результаті російської агресії у селі Піски-Радьківські, що у Борівській селищній громаді Ізюмського району.

"Керованими авіабомбами росіяни вдарили по селу Піски-Радьківські. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, автомобіль швидкої допомоги, поранені чоловік, вагітна жінка, 13-річний хлопець. Постраждалих госпіталізовано до лікарні", - йдеться у повідомленні. 

Від КАБів постраждав також населений пункт Шийківка. Руйнувань внаслідок авіаудару зазнали не менше семи приватних будинків, а також господарчі споруди та автомобіль.

У селі Дружелюбівка ворожий авіаудар пошкодив вісім приватних будинків, а в селі Вовчанські Хутори були зруйновані господарчі споруди. 

17 червня окупанти продовжили свої злочинні дії, обстрілявши з повітря село Борівська Андріївка. В результаті атаки були пошкоджені приватні домоволодіння та господарчі споруди.

Нагадаємо, Харків напередодні ввечері також опинився під прицілом загарбників - російська авіація завдала удару по дитячому табору у Київському районі. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підтвердженими даними, з моменту широкомасштабного вторгнення рф в Україну загинуло 12 000 цивільних, серед яких 551 дитина. Під час Саміту миру у Швейцарії генпрокурор Андрій Костін розповів, що кожні 10 хвилин країна-агресорка скоює злочин проти України та українців. Загалом правоохоронці задокументували майже 130 000 воєнних злочинів, що в середньому становить 150 випадків на день.

Головне