Ворог вчергове атакував Херсонщину, є постраждала

Ворог вчергове атакував Херсонщину, є постраждала

Російські окупаційні війська обстріляли село Садове Херсонської області, в результаті поранення отримала 71-річна жінка. Про це повідомив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Відомо, що пенсіонерку госпіталізували до медичного закладу з контузією, вибуховою і закритою черепно-мозковою травмами, уламковим пораненням голови.

"При цьому постраждала 71-річна жінка. Наразі вона ушпиталена з контузією, вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами, уламковим пораненням голови", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що російські окупанти обстріляли населений пункт Марганецької громади зі ствольної артилерії. Під час обстрілу окупанти застосували боєприпаси з флешетами. Більшість снарядів влучили в місцевий навчальний заклад, завдавши йому суттєвих руйнувань. 

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти 20-21 липня завдали численних ударів по населених пунктах Харківської області. Внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, а також є постраждалі серед мирних жителів.

Головне