Ворог вчергове атакував Харків КАБами, є постраждалі

Ворог вчергове атакував Харків КАБами, є постраждалі

Війська російської федерації знову обстріляли Харків КАБами. Під ворожий удар потрапив Київський район - приватні житлові будинки, а також гуртожиток одного із вишів. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

Він повідомив, що від ворожої атаки постраждали корпуси навчального закладу, але згодом уточнив інформацію.

"За уточненою інформацією - постраждали не корпуси навчального закладу, а район житлової забудови. Потрапляння у приватні житлові будинки. Деякі з них зруйновані. Попередньо постраждав і гуртожиток одного з наших вишів", - йдеться в повідомленні.

Керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в свою чергу написав, що внаслідок обстрілу пошкоджено вікна двох корпусів вищого навчального закладу.

Він додав, що наразі відомо про двох постраждалих. Лікарі розповіли, що чоловік отримав вибухове поранення з пошкодженням нижніх кінцівок, у жінки - гостра реакція на стрес.

Нагадаємо, що армія російських окупантів обстріляла Донецьку область, внаслідок чого загинув один чоловік, поранення отримали ще семеро людей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська атакували дронами-камікадзе Нововоронцовку, що на Херсонщині. Внаслідок російської агресії пошкоджено карету швидкої допомоги та цивільний автомобіль, водій якого отримав поранення. 

Головне