Ворог цинічно б'є приватну інфраструктуру: жителів Покровська закликали евакуюватися

Ворог цинічно б'є приватну інфраструктуру: жителів Покровська закликали евакуюватися

Ситуація у Покровську стає дедалі напруженішою, тому місцеве населення закликають евакуюватися через небезпеку.

Як зазначив голова Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк, російські окупанти підійшли майже впритул до міста.

"Бачимо, що сьогодні ворог майже підійшов впритул до нашої громади, до міста Покровськ. Лише трішки більше 10 км від околиць міста Покровськ. Ми бачимо, що за всі ті обстріли, які були по нашій громаді та місту, ворог цинічно б'є або критичну інфраструктуру, або приватну, чи житлову. Гинуть люди", - заявив очільник Покровської МВА.

Водночас він закликав місцевих жителів не зволікати з евакуацією та виїжджати з міста. Першочергово це стосується родин з дітьми та осіб похилого віку.

Нагадаємо, майже цілодобову комендантську годину запровадять у місті Новогродівка Покровського району Донецької області. Комендантська година у Новогродівці триватиме 20 годин на добу.

Як повідомляли "Ми-Україна", у місті Торецьк на Донеччині, яке перебуває під постійними обстрілами російських окупантів, залишаються близько 3000 людей. Кожного дня з міста вдається вивезти 10-15 осіб, тобто евакуація відбувається дуже повільно.

Головне