Ворог став більш агресивним на окупованих територіях, – Федоров

Ворог став більш агресивним на окупованих територіях, – Федоров

Ворог став більш агресивним на окупованих територіях – "віджимають" майно навіть у "своїх" колаборантів. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив голова Мелітополя Іван Федоров.

"Створили майже у два рази більше блокпостів, на яких наші мешканці проходять фільтрацію. Ворог почав в черговий раз поквартирний обхід, віджимаючи майно у наших мешканців. Навіть у своїх – наприклад, в тимчасово окупованому Токмаку вчителька, яка погодилась співпрацювати з ворогом, прийшла ввечері додому, а в її будинку проживають якісь кадирівці", – розповів міський голова Мелітополя.

Місцеві мешканці також відмічають те, що рух військової техніки продовжується та збільшується . Ворог почав ще більше перевозити свої паливозапрвники.

Також ворг наголошує, що усі хто не отримає російський паспорт будуть вважатися іноземцями.

Нагадаємо, окупаційна армія російської федерації продовжує накопичувати зусилля - рух ворожої військової техніки в Маріуполі збільшується.

Про це заявив міський голова Мелітополя Михайло Федоров в ефірі "Ми-Україна".

"Наші мешканці сьогодні відмічають те, що рух військової техніки продовжується  збільшується. Наші мешканці відмічають, що ворог почав ще більше перевозити свої паливозаправники, здебільшого він їх зберігає на узбережжі Азовського моря. Ворог вважає, що таким чином складніше досягти нашій артилерії. Давно треба зрозуміти, що у ворога немає глибокого тилу на тимчасово окупованій території", - сказав він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили оборони ліквідували 339 окупантів за добу на Таврійському напрямку.

Хоч ворог зменшив кількість нападів, окупанти продовжують порушувати міжнародні стандарти ведення війни. Зокрема, вони влаштували ракетний обстріл із зенітно-ракетного комплексу С-300 по цивільному медичному закладу на Донеччині.

За останню добу ворог здійснив чотири ракетні удари, провів 29 бойових зіткнень і влаштував 637 артилерійських обстрілів. Загальні втрати ворога склали 339 осіб, в тому числі знищено п'ять одиниць військової техніки, таких як бойова бронетехніка та артилерійські системи.

Головне