Ворог серед ночі вдарив ракетами по Мирнограду: шестеро поранених, серед них діти

Ворог серед ночі вдарив ракетами по Мирнограду: шестеро поранених, серед них діти

Армія рф близько опівночі 26 січня здійснила обстріл Мирнограда на Донеччині. Внаслідок удару шість місцевих жителів отримали поранення, зафіксовані численні руйнування цивільної інфраструктури.

За даними очільник місцевої ОВА Вадима Філашкіна, з шести травмованих - двоє дітей. Одного з поранених було ушпиталено, решта - отримали необхідну медичну допомогу на місці.

"Отримали поранення 6 місцевих мешканців - троє чоловіків віком 25, 40 й 49 років, 37-річна жінка та її 16-річна донька. Крім того, зазнала поранень дівчинка 8 років. Усі постраждалі під час обстрілу перебували у своїх домівках", - уточнили в прокуратурі Донецької області. 

Ворог умисно цілив по цивільній інфраструктурі та житловій забудові. Снарядом противника було вщент знищена адміністративна будівля, руйнувань зазнали: сім п'ятиповерхових житлових будинків та ще велика кількість приватних, приміщення магазину, освітній заклад і майже три десятки автівок.

Нині на місці влучань працюють правоохоронці та надзвичайники, триває фіксація обставин злочину.

Нагадаємо, військовослужбовці рф вночі 26 січня обстріляли Куп'янськ на Харківщині, застосовуючи для ураження РСЗВ "Ураган". Внаслідок атаки постраждала цивільна інфраструктура та підприємство, постраждалих немає.

Як писав "Ми-Україна" раніше, цієї ночі противник також здійснив ракетний удар по Херсону. Для атаки росіяни використали боєприпаси типу С-300.

Головне