Ворог поцілив по енергетичному об'єкту на Запоріжжі, - Федоров

Ворог поцілив по енергетичному об'єкту на Запоріжжі, - Федоров

Запорізька область стала однієї з цілей масованої комбінованої атаки рф на Україну вранці 26 серпня. Постраждала енергетика, є загиблий, повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

"У Запорізькій області поцілили по обʼєкту енергетичної інфраструктури", - зазначив він, додавши, що там спалахнула пожежа.

Інформація щодо повних наслідків атаки уточнюється.

Також під час атаки області 26 серпня загинула людина. Від удару поблизу приватного будинку у Запорізькому район загинув чоловік.

Обстріл Запоріжжя став частиною масованого удару рф по території України 26 серпня.

Як відомо, минулої доби, 25 серпня, Запорізька область пережила майже 300 обстрілів по 11 населених пунктах регіону. Для ураження противник використовував дрони, ствольну та реактивну артилерію, а також авіацію.

Нагадаємо, росіяни вранці також атакували енергетику Львівської області. Внаслідок цього у Львові та області виникли часткові перебої з електропостачанням, львів'ян також попередили про можливі негаразди з водопостачанням. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, в результаті російської атаки на Київщину 26 серпня є руйнування інфраструктурних об'єктів та житла, також відомо про одну поранену особу. 

Головне