Ворог готується до штурмів на Запорізькому напрямку

Ворог готується до штурмів на Запорізькому напрямку

Армія російської федерації готуються до штурмових дій на Запорізькому напрямку. Про це заявив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

За його словами, противник хоче вийти на адміністративні кордони Донецької області, а в подальшому – захопити Запоріжжя.

Варто зауважити, що йдеться саме про штурмові дії, а не про повноцінний ворожий наступ.

"Зокрема, це біля Приютного і біля Роботиного. Біля Приютного мета цих дій для того, щоб здійснити штурм і просування в напрямку Великої Новосілки, щоб взяти під контроль саме Донецьку область і ті території, які там залишилися, і перерізати логістичні шляхи українським з’єднанням, які обороняють і Вугледар, і далі Курахове", - йдеться в повідомленні.

Волошин наголосив, що біля Роботиного окупанти також формують схожі підрозділи.

"Для того, щоб теж здійснювати дії штурмові щодо захоплення наших позицій, які є на сьогодні на так званому Роботинському цьому виступі. І рухатись далі на Оріхів", - підсумував речник Сил оборони півдня.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу Запоріжжя, який російські окупанти здійснили вдень 1 жовтня, у лікарні перебувають п'ятеро людей, двоє з них - у важкому стані.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, по Запорізькій області протягом минулої доби, 1 жовтня, російські окупанти завдали 255 ударів по 13 населених пунктах

Головне