Ворог гатив по Нікопольщині: понівечено будинки, газогін та авто, є поранені

Ворог гатив по Нікопольщині: понівечено будинки, газогін та авто, є поранені

Російське окупаційне військо продовжує атакувати Дніпропетровщину, зосередивши удари на Нікопольському районі. Про наслідки нічних ударів розповів очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, ворог використовував дрони-камікадзе та артилерію для нападів на цивільні об'єкти. Найбільше постраждала Покровська громада, де двоє місцевих жителів отримали поранення: 26-річний чоловік та 70-річна жінка. На щастя, їхній стан не критичний, і вони зможуть лікуватися вдома.

Атаки призвели до значних руйнувань інфраструктури.

"Пошкоджені кафетерій, торговельний павільйон, автомат з продажу води. Понівечені вісім приватних будинків, шість господарських споруд, гаражі й авто. А ще – сонячні панелі, лінії електропередач і газогін", - інформує ОВА.

У Нікополі під удар потрапило приватне підприємство. Червоногригорівська, Марганецька та Мирівська громади також зазнали обстрілів, але без жертв серед цивільного населення.

Лисак також повідомив про успішну роботу ППО: вночі 5 серпня над областю було збито два ворожі "шахеди".

Нагадаємо, Україна успішно відбила масштабну атаку російських безпілотників у ніч на 5 серпня. Цього разу окупанти запустили 24 ударні БпЛА типу "Shahed", проте жоден з них"пункту призначення" не досягнув. Українські захисники неба нищили ворожі "шахеди" у повітряному просторі над сімома областями. Київська область знову стала мішенню для атаки російських безпілотників.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Запорізька область за добу 4 серпня пережила майже 500 обстрілів.

Головне