Ворог атакував Одещину ракетами та дронами: Кіпер озвучив наслідки

Ворог атакував Одещину ракетами та дронами: Кіпер озвучив наслідки

Армія рф ввечері 20 жовтня здійснила чергову ракетну атаку на припортову інфраструктуру Одеської області, а потім запустила ще і ударні безпілотники. Про це розповів очільник місцевої ОВА Олег Кіпер. 

Внаслідок ракетного обстрілу виникла пожежа. Проте минулось без поранених чи загиблих.

Уламки ракет впали також в Одеському районі. Це призвело до займання сухої трави та покинутої будівлі. І тут також ніхто не постраждав. Рятувальники швидко погасили всі пожежі, наголосили в ОВА. 

"Після ракетної атаки росіяни завдали удару безпілотниками, які були знищені нашими силами ППО", - вказано у повідомленні. 

Як відомо, останніми тижнями російське окупаційне військо суттєво інтенсифікувало удари по портовій інфраструктурі. У ВМС ЗС Україна наголошують, що до такої тактики противник вдається через те, що не може досягти успіху ні в воді, ні на суходолі.  У відомстві наголосили, що попри останні атаки зерновий коридор продовжує свою роботу. 

Нагадаємо, внаслідок авіаційного обстрілу Харкова ввечері 20 жовтня кількість поранених сягнула 13 осіб. В поліції розповіли, що удари по місту були завдані керованими авіабомбами КАБ-250, при цьому боєприпаси ворог розкидав хаотично.

Як писав "Ми-Україна" раніше, внаслідок атаки Києва дронами сталось падіння уламків у Соломʼянському районі, зайнявся житловий будинок. На цю годину відомо про одного постраждалого.

Головне