Ворог атакував Хмельниччину ракетами і дронами: ОВА з'ясовує наслідки

Ворог атакував Хмельниччину ракетами і дронами: ОВА з'ясовує наслідки

Масштабна атака рф на територію України розпочалася вранці понеділка, 26 серпня. Зокрема, на Хмельниччині було чутно вибухи.

За словами голови Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна, ворог з ночі обстрілював область ракетами та безпілотниками. Наразі триває оцінка наслідків нападу, на місцях працюють всі оперативні служби.

Тюрін розпорядився негайно активувати Пункти незламності в районах та громадах області. Це дозволить місцевим жителям зарядити мобільні пристрої та отримати невідкладну допомогу.

Нагадаємо, російська армія під час масованого обстрілу вранці 26 серпня використала далеко не весь арсенал, який мала змогу накопичити з останньої подібної атаки 8 липня. Про це в ефірі стріму на "Ми-Україна" розповів військовий експерт Олексій Гетьман.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Сумщині зафіксовано влучання в об'єкт залізничної інфраструктури. Атака призвела до пошкодження контактної мережі та будівель. Помічник машиніста отримав поранення і був госпіталізований, проте його життю нічого не загрожує.

Головне