Ворог атакували дронами-камікадзе Нововоронцовку на Херсонщині

Ворог атакували дронами-камікадзе Нововоронцовку на Херсонщині

Російські окупаційні війська атакували дронами-камікадзе Нововоронцовку, що на Херсонщині. Внаслідок російської агресії пошкоджено карету швидкої допомоги та цивільний автомобіль, водій якого отримав поранення. 

Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації.

"Російські окупанти продовжують атакувати дронами-камікадзе Нововоронцовку на Херсонщині - пошкоджено "швидку" та легковик", - йдеться в повідомленні.

Крім того, армія росії обстріляла житловий будинок у населеному пункті Золота Балка. Внаслідок постраждав 72-річний чоловік, який під час атаки знаходився на подвірʼї власної оселі.

Варто зауважити, що чоловіка госпіталізували до медичного закладу стані середньої тяжкості. Лікарі діагностували у постраждалого вибухову травму, уламкові поранення черева, паху та плеча. 

"Чоловіка у стані середньої тяжкості доставили до лікарні. Йому надають необхідну меддопомогу", - додали в Херсонській ОВА.

Нагадаємо, що військовослужбовці армії рф вранці 27 червня здійснили черговий обстріл житлового кварталу міста Селидове на Донеччині. Атака відбулась близько 08:45, є поранені. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації обстріляла Новотягинку, що на Херсонщині, в результаті загинула 75-річна жінка. 

Головне