Ворог обстріляв Козацьке на Херсонщині, є постаждалі

Ворог обстріляв Козацьке на Херсонщині, є постаждалі

Російські загарбники обстріляли с. Козацьке на Херсонщині, поранено цивільного літнього чоловіка.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

"Армія рф обстріляла Козацьке. Поранений літній чоловік. Окупанти поцілили по житловій забудові Козацького. Травми отримав місцевий житель 76 років, який перебував у квартирі", - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що до евакуації пораненого довелося залучити працівників поліції. Правоохоронці передали чоловіка "швидкій", від подальшої госпіталізації він відмовився.

Нагадаємо, російська армія вранці 21 вересня вперше за останні пів року атакувала український енергетичний об’єкт, заявив голова Міненерго Герман Галущенко. Міністр розповів, що в Україні ремонтна кампанія енергетичної інфраструктури вже на фінішній прямій та додав, що вона дійсно була “найскладніша” в історії держави. До старту опалюваного сезону енергосистема буде готова повністю, як з точки зору генерації, так і – з передачі електроенергії.

Очільник енергетичного відомства Галущенко наголосив, що на сьогодні важко оцінити масштаби майбутніх ударів, “будемо це робити по ходу атак”.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат заявив, що наша ППО в ніч проти 21 вересня непогано відпрацювала. На питання про те, чого добивається ворог, Юрій Ігнат нагадав про вчорашню атаку на Кременчуцький нафтопереробний завод.

Головне